Inspiratiedag 4 april 2019

https://autismepunt.nl/wp-content/uploads/2019/01/TicketBanner2-300x124.jpg

In het kader van de jaarlijkse Autismeweek (dit jaar van 31 maart t/m 6 april 2019), organiseert Autismepunt op donderdag 4 april 2019 een uniek congres met als thema:  I am AS$ I am.  Met als rode draad: werk en autisme.

Niet zomaar een congres

Geen congres met wetenschappelijke verhandelingen. Nee een dag waarin authentieke persoonlijke verhalen over ambities, talenten en het volgen van je passie centraal staan. Met praktische tips en bruikbare hand-outs.

Vanuit kracht, niet vanuit beperking

Steeds meer wordt onderkend dat mensen met een vorm van autisme specifieke kwaliteiten, talenten en vaardigheden hebben. Zij komen het beste tot hun recht in een passende werkomgeving.
Persoonlijke verhalen van bijvoorbeeld Dominique Dumortier die door haar “out-of-the-box-denken kwaliteit” succes heeft als schrijfster en Tomas Knoops, die door het sterk kunnen focussen en zijn accuratesse zijn passie als chocolatier kan uitoefenen.

Ontdek de mogelijkheden

Ook voor uw organisatie kunnen mensen met een vorm van autisme grote toegevoegde waarde hebben. Begeleidt u mensen met autisme op het gebied van werk? Ontdek hun specifieke talent en krijg handvatten voor een passende werkomgeving. Mis daarom deze dag niet en zet 4 april 2019 in uw agenda.

 Meer informatie over deze dag (en ticketkosten) op www.autismepunt.nl

Beschrijving: cid:image001.jpg@01CBC7CD.7F858130    cid:image007.jpg@01D16804.D374A550  http://www.zorgcooperatiebrabant.nl/sites/default/files/zcb-logo.png

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.