Welkom op sleutelplein.nl het nieuwe Blog van RPSW

Welkom op sleutelplein.nl het nieuwe Blog van RPSW

Bij de laatste drukbezochte Thema avond op 10 september kwam van diverse kanten het verzoek om een informatie platform te starten voor onze RPSW leden in de regio ZuidOost Brabant. Er zijn zo veel veranderingen in de wet- en regelgeving en procedures dat een optimale informatievoorziening van grote waarde zal zijn. We proberen op deze wijze ook de samenhang van ons allen als geheel te versterken zodat we niet individueel een strijd of campagne moeten voeren terwijl we ook onze krachten kunnen bundelen door optimaal geïnformeerd te zijn of te weten hoe collega ouder- en wooninitiatieven het hebben aangepakt en welke resultaten daarbij zijn geboekt.

We zijn direct gestart met de opzet van een weblog = Blog om dit mogelijk te maken. Inmiddels is de basis gelegd voor eigen Blog waarin diverse onderwerpen kunnen worden geplaatst en waarop door iedereen (na aanmelding en goedkeuring redactie) gereageerd kan worden. Dit is ondergebracht op sleutelplein.nl ook wordt er gewerkt aan een vernieuwde website van RPSW.nl

Daarnaast hebben we een begin gemaakt met het opzetten van een archief waar alleen de voorzitters van de aangesloten wooninitiatieven toegang hebben en gebruik van kunnen maken. De bedoeling is dat hier niet alleen informatie gevonden wordt, maar ook dat u zelf informatie aanlevert dat weer voor de andere voorzitters / wooninitiatieven van belang kan zijn, of om te raadplegen en te voorkomen dat het wiel niet opnieuw wordt uitgevonden. Daarbij de opdracht dat we de informatie als intern en vertrouwelijk beschouwen en dat verder gebruik alleen in overleg met de bron / auteur wordt toegepast. Alleen met actuele inhoud blijft dit afgeschermde plein de spil voor de informatievoorziening voor onze Wooninitiatief belangen.

Daarom is het van groot belang dat we als vereniging breed hier rendement uit halen en dat lukt alleen als u zelf ook actief bent met het aanleveren van onderwerpen / discussies, vragen of artikelen. Deze graag opsturen naar secretariaat@rpsw.nl dan zorgen wij voor de plaatsing. Alleen zo kunnen we er een succes van maken: actief gebruik te maken van dit Blog en ook zelf de inhoud hieraan geven. Daarmee onze saamhorigheid te versterken en een bijdrage geven bij de realisatie en behoud van de Wooninitiatieven in onze regio.

Let op!

Samenvattend; Als u zelf graag een onderwerp onder de aandacht wil brengen of artikelen wil plaatsen; stuur ons dan een mail secretariaat@rpsw.nl dan zorgen wij er voor.

Met vriendelijke groet;

Mathieu Opsteeg

Secretaris en PR

RPSW.nl

 

One Response to Welkom op sleutelplein.nl het nieuwe Blog van RPSW

  • Gabie Conradi

    Goed initiatief. Het is door de voorzitter van platform VG Zuidoost verwelkomd.
    Nu verder handen en voeten gaan geven aan onze samenwerking.

    Groet Gabie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.