Workshop ZorgTestament door Stichting Netwerk Rondom

Introductie workshop
Stichting Netwerk Rondom organiseert een introductie workshop waarin u uitleg krijgt over het ZorgTestament en in het bijzonder over de 12 verschillende domeinen.

Samen met andere ouders verkent u de verschillende domeinen, onderzoekt de relevantie en wat u er eventueel mee zou willen doen. Uw persoonlijke antwoorden kunt u verwerken in een diagram, zodat u in een oogopslag uw eigen situatie in beeld krijgt. Tevens krijgt u een werkboek waarmee u thuis verder kunt.

Een ZorgTestament bestaat uit 12 verschillende domeinen. Per domein brengt u de situatie van uw kind in beeld. Het begint de vraag “wie ben ik”, het eerste domein met informatie over uw kind en het eindigt met “wie ken ik” het laatste domein waarin u het netwerk van uw kind en van uzelf in kaart brengt. Daartussen komen allerlei andere onderwerpen aan bod variërend van wonen, tot vrije tijd, dagbesteding en bewindvoering en erven en schenken.

Het ZorgTestament is een dynamisch document. Het is een momentopname: het geeft een weergave van de situatie van dat moment. Dat is voor anderen, die wellicht op een gegeven moment taken van u gaan overnemen erg prettig. Zij krijgen meer inzicht in uw kind en in uw gedachtegang. Het is ook een document waarmee u al op hele jonge leeftijd van uw kind kunt beginnen omdat het handvatten geeft waarmee u andere mensen al van jongs af kunt betrekken bij het leven van uw kind.

Datum
Woensdag 10 april van 19.00 – 22.00 uur
Woensdag 16 mei  van 19.00 – 22.00 uur
Per workshop kunnen maximaal 8 ouderparen mee doen. Een workshop gaat door als er minimaal 4 ouderparen zijn. Natuurlijk kunt u ook alleen komen.

Locatie
Eindhoven (precieze locatie wordt nog bekend gemaakt)

Kosten
De kosten voor deelname zijn € 50,- per ouderpaar.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: mariangeling@netwerkrondom.nl.
Graag vermelden naar welke datum uw voorkeur uitgaat.

S t i c h t i n g   N e t w e r k   R o n d o m
netwerkrondom.nl       KvK Eindhoven nr. 17224914
p/a Binnenweg 59a     6955 AW Ellecom
M: +31 6 27057594     E: mariangeling@netwerkrondom.nl

Helpt bij een sociaal netwerk voor verstandelijk gehandicapten
i n f o r m a t i e  |  v o o r l i c h t i n g  |  c u r s u s   |  t r a i n i n g

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.